Om os

Gurli og Per-Ole slapper af på en dejlig sommerdag på Frijsenvang...
Gurli og Per-Ole slapper af på en dejlig sommerdag på Frijsenvang…

Du finder os 4 km før Gilleleje i landsbyen Søborg på ejendommen Frijsenvang, Toftevej 50, Søborg, 3250 Gilleleje. Se kort.

Frijsenvang er en gammel proprietærgård beliggende ved Søborg Sø og direkte til noget af det smukkeste nordsjællandske natur man kan tænke sig. Her bor vi 3 generationer sammen og det har vi gjort i over 20 år.

Gurli Wentzel Larsson og Per-Ole Larsson står for den daglige drift af Outdoor & More, som blev etableret i 1967 som postordre forretning fra deres butik på HC Ørstedsvej i København. I dag handler vi som netbutik med hele Danmark og delvis det øvrige Skandinavien.

Vi holder åbent i butikken for detailsalg alle lørdage i tidsrummet 10-13 hele året rundt.
Her er du velkommen til at komme forbi og prøve alle vores varer.

Vi er glade for den tillid som mange kunder har vist os igennem årene og stadig viser os ved at handle med os enten direkte i butikken eller via web-shoppen.

En tillid som vi vil gøre alt for fortsat at leve op til.

Hvorfor os?

Det er vigtigt for os at levere den bedste service. Vi har været på markedet som postordre- og netbutik siden 1967 og har naturligvis et omdømme at leve op til.

Vores kunder har høje forventninger til vor service og varekundskab. Vi holder fast ved de gode gamle købmandsprincipper om at have den rigtige vare til den rigtige pris samtidig med at kunden føler sig tryg ved at handle med os.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Send Email til: shop@frijsenvang.dk