Om os

Gurli og Per-Ole slapper af på en dejlig sommerdag på Frijsenvang...
Gurli og Per-Ole slapper af på en dejlig sommerdag på Frijsenvang…

Farvel til OUTDOOR & MORE
Outdoor & More (tilley.dk)(oilskin.dk) åbnede i 1967 og var én af de første danske netbutikker på markedet med 56 års erfaring i nethandel.

1ste januar 2024 lukker vi vor internet butik og lukker hermed ned for yderligere handel og ekspedition.

Per-Ole Larsson og Gurli der begge har passeret de 85 år har besluttet at ophøre med vor internetbutik.
Der  er fortsat 30 dages fuld returret med pengene tilbage på alle køb og returneringer.

Vore garanti og service forpligtelser vil være gældende til udgangen af 2024-

Ring på vor telefon 2334696 i tidsrummet 14:00 til 17:00 eller send E-mail til: shop@frijsenvang.dk

Du finder os 4 km før Gilleleje i landsbyen Søborg på ejendommen Frijsenvang, Toftevej 50, Søborg, 3250 Gilleleje. Se kort.

Vi har boet på Frijsenvang  i mere end 25 år. Frijsenvang er en gammel proprietærgård beliggende ved noget af det smukkeste nordsjællandske natur man kan tænke sig og inden længe vil statsskovsprojetet Søborg Sø være virkelighed og Frijsenvang kommer til at ligge på en halvø ude på søen med sø på de 3 sider.  Vi bor 3 generationer sammen på ejendommen og det har vi gjort i over 25 år.

Per-Ole Larsson (85)  står for den daglige drift af Outdoor & More, som blev etableret i 1967 som postordre forretning fra deres oprindelige butik Guns & Gents, Skindergade i København. I dag handler vi som netbutik med hele Danmark.

Vi holder åbent i butikken for detailsalg alle lørdage i tidsrummet 10-13 hele året rundt.
Her er du velkommen til at komme forbi og prøve alle vores varer.

Vi er glade for den tillid som mange kunder har vist os igennem årene og stadig viser os ved at handle med os enten direkte i butikken eller via web-shoppen.

En tillid som vi vil gøre alt for fortsat at leve op til.

Hvorfor os?

Det er vigtigt for os at levere en god og kundevenlig service. Vi har været på markedet som landbutik og postordre- og netbutik siden 1967 og har naturligvis et omdømme at leve op til.

Vores kunder har høje forventninger til vor service og varekundskab. Vi holder fast ved de gode gamle købmandsprincipper om at have den rigtige vare til den rigtige pris samtidig med at kunden føler sig tryg ved at handle med os.

Har du købt den forkerte vare har du naturligvis fuld returret med fuld tilbagebetaling indenfor et par dage efter returneringen.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. Send Email til: shop@frijsenvang.dk