Privatlivspolitik

Farvel til OUTDOOR & MORE
Outdoor & More (tilley.dk)(oilskin.dk) åbnede i 1967 og var én af de første danske netbutikker på markedet med 56 års erfaring i nethandel.

1ste januar 2024 lukker vi vor internet butik og lukker hermed ned for yderligere handel og ekspedition.

Per-Ole Larsson og Gurli der begge har passeret de 85 år har besluttet at ophøre med vor internetbutik.
Der  er fortsat 30 dages fuld returret med pengene tilbage på alle køb og returneringer.

Vore garanti og service forpligtelser vil være gældende til udgangen af 2024-

Ring på vor telefon 2334696 i tidsrummet 14:00 til 17:00 eller send E-mail til: shop@frijsenvang.dk

PRIVATLIVSPOLITIK – OUTDOOR & MORE

1. VI VÆRNER OM DIT PRIVATLIV

OUTDOOR & MORE behandler de personoplysninger, som du giver os fortroligt når du bruger vores hjemmeside https://outdoorandmore.dk.
Vi beskytter de personoplysninger som du giver os, når du bruger vores hjemmeside.

2. HVILKE KATEGORIER AF PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG HVORFOR?

2.1 Behandling af ordrer afgivet via vores hjemmeside

I forbindelse med en ordre indsamler vi oplysninger om dit navn (fornavn og efternavn), e-mailadresse, telefonnummer og adresse. Vi administrerer de indsamlede oplysninger med det formål at behandle din ordre, herunder at kommunikere med dig om ordren samt til at opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig.
Når du betaler via hjemmesiden, skal du desuden give yderligere oplysninger, som f.eks. kreditkortoplysninger.
Vi bruger betalingsudbydere til at behandle betalinger via shoppen. Betalingsudbyderne er registreringsansvarlige for deres egen behandling af dine personoplysninger i forbindelse med betalingstransaktioner. Bestemmelsen af de kategorier af personoplysninger, der er skitseret ovenfor, er påkrævet for at vi kan behandle din ordre. Hvis du ikke giver de krævede oplysninger, vil vi ikke kunne behandle din bestilling.

2.2 Brug af hjemmesiden

Vi indsamler besøgsstatistikker for løbende at forbedre vores hjemmeside. Vi indsamler ikke komplette IP-adresser. Derfor kan de indsamlede data ikke forbindes med eller bruges til at identificere dig.

3. HVEM HAR ADGANG TIL DINE PERSONOPLYSNINGER?

3.1 Tredjeparts betalingsudbydere

Vi bruger tredjeparts betalingsudbydere til at håndtere betalinger via vores hjemmeside. For at administrere ordren mellem dig og os, vil vi videregive oplysninger om dit navn, adresse, ordreoplysninger og debet- eller kreditkortoplysninger og enheden der bruges til købet, til betalingsudbyderen. Betalingsudbyderne  er registeransvarlige for deres egen behandling af dine personoplysninger til behandling af betalinger.