Tilbud

Hamilton Horseman lang oilskinsfrakke (Unisex)

kr. 690,00 inkl. moms

Hamilton HORSEMAN – full length riding coat.
Den klassiske og smukke oilskinsfrakke til Superpris !
Tilsvarende vare koster i butikkerne fra kr. 1595,- og opefter.
Vor pris kr. 1190,- minus særpris pga. ophør 890,- .  Spar  900 kr..
UNISEX betyder samme model til damer og herrer. Damer skal blot bestille et nummer mindre end de bruger. En medium dame skal altså bestille en small i UNISEX.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Mere originalt og klassisk kan det ikke blive ! Original velsyet oilskinsfrakke direkte fra Hamilton. Særpræget, smart, praktisk og individuel. Hamilton er kendte for deres solide håndværk og gode kvalitet. Modellen har været countrymode i over 75 år!

Farver: Olive Green og Beige (lys brun)

På lager er: Medium, Large, Xlarge, XXLarge, XXXLarge…

Den klassiske “australian look” ridefrakke, med regnslag, dobbel stormlukning, benstropper, saddelsnit bag. Leveres med aftagelig hætte. 2 gode sidelommer og inderlomme.

Engelsk kvalitetsoilskin-frakke med skulderslag.fremstillet i det bedste oilskin (egyptisk bomuld) af engelske syersker. En model der ser lige fræk og dristig ud, uanset om du er på vej til det Kgl. Teater, på hesteryg eller på cykel i regnvejr gennem byen.

Leveres i 2 farver. Dark Olive Green, British Tan (beige)

Denne frakke er en virkelig “klassiker” og blev oprindeligt fremstillet til de beredne fårehyrder, der skulle opholde sig ude – dag og nat – i al slags vejr. Man kogte så sejldug i flydende voks og fremstillede vand- og vindtætte ridejakker og frakker. Det er forhistorien ! I dag er Hamilton Horseman en eksklusiv mærkevare der holder dig tør og varm, samtidig med at du ser godt ud.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Unisex størrelser

, , ,

Farve

Beige, Dark Olive Green