Tilbud

Hamilton Royal Hunter Lux Jacket (Unisex)

kr. 795,00 inkl. moms

Den ultimative oilskins-jakke i klassisk design: Den verdenskendte Hamilton Royal Hunter Paddock oiljacket til mænd og damer.
Førende model i et halv århundrede. UNISEX = model til damer og herrer. Leveres med aftagelig hætte. Leveres i farverne: Olive, Black & Brown

Pragtfuld oilskinsjakke til fritid og sport. Til gåtur med hunden, til arbejdsbrug, pænt brug. Til jagt, fiskeri, ridning og anden udendørs sport. Her er jakken du aldrig bliver træt af ! Slidstærk, velsiddende, rummelig og med et klassisk sporty look med masser af “action”-plads.  En jakke du kan have glæde af i 20 – 30 eller 50 år!

Vor Pris kun 795 kr. Normal butikspris: kr. 1695,- Du sparer kr. 900,-

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Dette er den klassiske engelske “oiljcket” således som alle englændere og skotter foretrækker den. Modellen  er over 40 år gammel  og er stadig mest eftertragtet.
“Some things never dies” – siges det om denne 100% vandtætte, engelske oilskinsjakke fra Royal Paddock by Hamilton.
Det er vor mest solgt oilskinsjakke og da vi køber rigtig mange, opnår vi en særdeles god pris.  Så du kan købe denne herlige jakke for næsten halv pris!

Jakken er udført som Barbour Beauforth model og er “still unbeatable when you are out there”.

Dobbelt messing lynlås m. overlap messing-knapper i front, stor ryglomme med 2 kraftige messing lynlåse (1 i hver side af ryggen), 2 store gode sidelommer, 2 skråsatte forede håndvarmerlommer. Indvendig brystlomme samt fløjsforet krave med stormflap Ærmer med indvendig strik (wind-stop). Udluftningsringe under armene.

Indendig foret med et klassiske fint klanmønstret bomuldsfoer, og leveres med tilhørende klanfarvet, foret, aftagelig hætte.
Made in England for Hamilton Exclusive: Model Royal Padock Hunter DLX.

Klassisk oilskin i udsøgt ægyptisk bomuld, kogt i olier/voks, som danne en vandtæt og lufttæt højkvalitets oilskinsjakke. Jakken er endvidere åndbar.

Original British Country Wear i en let og tætvævet udførelse. Gode, gedigne syninger. En jakke du  aldrig bliver træt af og som bevarer sin stil uanset hvor slidt og gammel den er.

Yderligere information

Vægt 3 kg
Unisex størrelser

, , , ,

Farve

Dark Brown, Deep Black, Olive Green