Tilbud

Outback Deer Hunter Jacket

DKK 1.435,00 inkl. moms

OUTBACK er det fornemste amerikanske oilskinsprodukt. Bedre kvalitet findes ikke!
No. 2180: Men’s Deer Hunter Jacket fra Outback (USA).
Prisen hos os er kun 1435 kr.  Normal butikspris er 2460 kr.

Ekstrem superlækker oilsjakke til naturelskeren, jægeren, lystfiskeren. Til ham der vil være optimalt påklædt til det danske vejr eller andre steder i verden hvor vejr og vind stiller store krav om funktion og virke. Fremstillet i et slidstærkt, kraftigt men smidigt oilskinsmateriale i tætvævet Egyptisk bomuld.

På lager er flg. størrelser:  Brown:  Small, Medium, XXXLarge

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Behandlet, kogt og raffineret med de fineste naturolier og naturvoks og efter bedste amerikanske traditioner for uendelig lang levetid, 100% vand- og vindtæthed.

Denne særdeles originale wilderness jakke som er vel syet, robust og i et rustikt klassisk design, tåler sammenligning med de aller dyreste oilskinsjakker på markedet. Den vil holde i årevis, bevare sin pasform og garanteret blive din yndlingsjakke.

Med Outback Deer Hunter er du godt klædt på i en klassisk amerikansk hunter- og wilderness stil. Fremstillet i 12 Oz oilskin og 100% voksbehandlet bomuld med gennemfarvet bomudlsfoer. Taffeta foer i ærmer og forneden indvendig. Jakken er 100% vand og vindtæt.

Den gennemførte og gennemforede jakke er i en fantastisk finish og inkluder 2 brystlommer m. lynlås, 2 rummelige sidelommer med tilstukne håndvarmerlommerrer. Nubuck læderkrave og regulerbar nubuck spændetamp ved ærmegab. 2vejs lynlås med overflap med elokserede messing trykknapper. Endvidere indbygget snør i livet samt bagklap med trykknapper. Indvendig sikkerhedslomme samt skjult ekstra lomme til værdier. Stormflap ved halsen.

OUTBACK er et Amerikansk firma der i mere en 40 år har leveret højkvalitets oilskinsbeklædning f.ex. (dusters) frakker, jakker, veste, chaps til ridning, trekking, jagt, fiskeri m.v. Beklædning der mere og mere bliver anvendt til daglig brug og glæde af et publikum der fordrer høj kvalitet, stor brugsværdi og gennemført design.
OUTBACK er vendenskendt for fremragende materialer, autentisk stil, spændende detailjer og et råt look der sikrer komfort i regn, solskin, blæst, kulde og praktisk brug.
OUTBACK er et absolut markedsførende oilskinsprodukt som igennem de seneste år står som det mest eftertragtede og anekendte oilskinsprodukt.

Yderligere information

Vægt N/A
Unisex størrelser

, , , , , , ,

Farve

Brown Bronce