Tilbud

Outback Deer Hunter Vest

DKK 1.075,00 inkl. moms

No. 2049: Men’s Deer Hunter Vest fra Outback. (USA/Australien).
Prisen hos os er kun 1075 kr.  Normal butikspris er  2150 kr.

Super lækker amerikansk oilsvest jakke til naturelskeren, jægeren, lystfiskeren og ham der vil være optimalt påklædt til det danske vejr. Fremstillet i et slidstærkt, kraftigt men smidigt oilskinsmateriale i tætvævet Egyptisk bomuld.

Behandlet, kogt og raffineret med de fineste naturolier og naturvoks og efter bedste amerikanske traditioner for uendelig lang levetid, 100% vand- og vindtæthed. En oilskinsvest til manden der kræver det bedste af verden.

Pt. har vi lager i flg. størrelser: XSmall,Large, XLarge, XXLarge

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Denne særdeles originale wilderness  olilskinsvest er vel syet, robust og i et rustikt klassisk design, skabt til action i fuld bevægelighed og komfort.

Den vil bringe dig tør og varm igennem det lange danske efterår, vinteren og foråret med. Den vil holde i årevis, bevare sin pasform og garanteret blive din yndlingsvest. Med Outback Deerhunter vest er du godt klædt på. Fremstillet i kraftigt 12 Oz oilskin og 100% voksbehandlet bomuld med lækkert gennemfarvet bomudlsfoer. Vesten er varm og lun, 100% vand og vindtæt.

Den gennemførte finish inklude 2 brystlommer m. lynlås, 2 ekstra rummelige sidelommer med tilstukne håndvarmerlommerrer. Nubuck læderkrave og nubuck forstærkning på ærmegab. 2vejs lynlås med overflap med elokserede messing trykknapper.

Endvidere indbygget snør i livet samt bagklap med trykknapper. Indvendig sikkerhedslomme samt skjult ekstra lomme til værdier. Rideflap m. trykknapper.

Fantastisk lækker udførelse i et tidsløst og holdbart design. Vand – og vindtæt oilskinsjakke i moderne snit, dvs. en rimelig kropsnær udførelse.

OUTBACK er et Amerikansk firma der i mere en 40 år har leveret højkvalitets oilskinsbeklædning f.ex. (dusters) frakker, jakker, veste, chaps til ridning, trekking, jagt, fiskeri m.v. Beklædning der mere og mere bliver anvendt til daglig brug og glæde af et publikum der fordrer høj kvalitet, stor brugsværdi og gennemf’ørt design.
OUTBACK er vendenskendt for fremragende materialer, autentisk stil, spændende detailjer og et råt look der sikrer komfort i regn, solskin, blæst, kulde og praktisk brug.
OUTBACK er et absolut markedsførende oilskinsprodukt som igennem de seneste år står som det mest eftertragtede og anekendte oilskinsprodukt.

Yderligere information

Vægt N/A
Unisex størrelser

, , ,

Farve

Brown Bronce