Tilbud

Outback Packable Poncho i Oilskin

DKK 1.075,00 inkl. moms

OUTBACK er det fornemste amerikanske oilskinsprodukt. Bedre kvalitet findes ikke!
No. 2101:  Spændende UNISEX nyhed fra USA.
Her er tale om en original Outdoor Poncho i fineste kvalitet. Designet og fremstillet i fineste håndværksmæssige udførelse.
Prisen hos os er kun 1075 kr.  Normal butikspris er 1950 kr.

VAREN ER PT. UDSOLGT.  LEVERING CA. 1/9 2021.

Beskrivelse

OUTBACK Packable PONCHO er det ideelle vandtætte transportable læ og ly. Em stor tværgående lynlåslommer er samtidig paksæk til Ponchoen når den ikke er i brug. Denne Poncho er uforet og fylder derfor et minimum når den er pakket sammen.

Den er ONE-SIZE og findes i farven Brown. Den er fremstillet i 100% voksbehandlet bomuld i kvaliteten 12oz, som er en mellemkraftig kvalitet.

Vandtæt, vindtæt og åndbar. Ideel til at beskytte rytter og hest eller vandrer og bagage eller hvem som helst der søger ly og læ for vejr og vind.

Leveres med afltagelig hætte m. snørelukke. Stort snørelukke i halsen og med trykknapper i siden til Justering af åbning. Lynlåslomme i front. Forsynet med hjælpestropper hvis man vil bygge et shelter.

OUTBACK er et Amerikansk firma der i mere en 40 år har leveret højkvalitets oilskinsbeklædning f.ex. (dusters) frakker, jakker, veste, chaps til ridning, trekking, jagt, fiskeri m.v. Beklædning der mere og mere bliver anvendt til daglig brug og glæde af et publikum der fordrer høj kvalitet, stor brugsværdi og gennemf’ørt design.
OUTBACK er vendenskendt for fremragende materialer, autentisk stil, spændende detailjer og et råt look der sikrer komfort i regn, solskin, blæst, kulde og praktisk brug.
OUTBACK er et absolut markedsførende oilskinsprodukt som igennem de seneste år står som det mest eftertragtede og anekendte oilskinsprodukt.