Tilbud

Outback Pathfinder Jacket

DKK 1.195,00 inkl. moms

OUTBACK er det fornemste amerikanske oilskinsprodukt. Bedre kvalitet findes ikke!
No. 2707. Lækker fleeceforet amerikansk “Stifinder” jakke. En klassisk western-oilskinsjakke med skuldermarkering i overlegen kvalitetsudførelse. En dejlig varm og robust jakke i klassisk western stil.  Vor pris for denne skønne jakke kun kr. 1425,- Normal butikspris kr. 2595,-

Fritids- og sportsjakke fremstillet i 100% oilskin – 12 OZ. Vand og Vindtæt og åndbar jakke med typisk amerikansk skuldermarkering (western yokes).

Obs. Kvinder der ønsker at bestille nævnte vare skal bestille en størrelse mindre end de normalt ville. Dvs. er man en medium kvinde, bestiller man en størrelse small.

På lager pt.: PATHFINDER BLACK 2707 i Small, Medium, Large og XLarge
og PATHFINDER BROWN BRONCE 2707 i XSmall, Medium, Large, XXLarge og XXXLarge

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Saddelbeslag bag til 2×2 elokserede messingknapper. Dobbelt (2vejs) lynlås som frontlukke medg overflap. Lækker Fleeceforing indvendig til ekstra varme og beskyttelse. Storm flap i halsen samt indstilleligt ærmelukke med trykknapper.

Desuden er kraven forsynet med indstilleligt spænde, så den kan lukkes helt om halsen. Endvidere er der en indstillelig snøre omkring midjen til tailjering. En indvendig sikkerhedslomme, 2 dobbelte hoftelommer med storlomme og mindre lomme samt håndvarmerlommer. Skjult lomme til værdisager. Gennemfarvet varmt mønstret bomuldsfoer og Taffeta forede ærmer med ærmespænde. Jakken er Taffeta foret fra hoften og nedefter. Kraven er forsynet med Nubuck læder.

OUTBACK er et Amerikansk firma der i mere en 40 år har leveret højkvalitets oilskinsbeklædning f.ex. (dusters) frakker, jakker, veste, chaps til ridning, trekking, jagt, fiskeri m.v. Beklædning der mere og mere bliver anvendt til daglig brug og glæde af et publikum der fordrer høj kvalitet, stor brugsværdi og gennemf’ørt design.
OUTBACK er vendenskendt for fremragende materialer, autentisk stil, spændende detailjer og et råt look der sikrer komfort i regn, solskin, blæst, kulde og praktisk brug.
OUTBACK er et absolut markedsførende oilskinsprodukt som igennem de seneste år står som det mest eftertragtede og anekendte oilskinsprodukt.

Yderligere information

Vægt N/A
Farve

Black, Brown

Størrelse

, , , , ,