Tilbud

Outback Sheila’s Delight oilskinsjakke

kr. 655,00 inkl. moms

OUTBACK er det fornemste oilskinsprodukt du kan købe for penge. Bedre kvalitet findes ikke!
No. 2182: Flot og lækker oilsjakke til kvinden der vil holde sig varm og samtidig bevare et feminint og smart udseende.
Prisen under ophørsudsalget fra 1/1 2023 kun 695,-.
Oprindelig burikspris 1.995,- kr. – spar 1300,- kr.

Sheila’s Delight jakke er fremstillet i et mellemkraftigt superlækkert oilskinsmateriale af tætvævet Egyptisk bomuld. Behandlet, kogt og raffineret med de fineste naturolier og naturvoks. Slank og moderne finish. Funktionsdygtig.

På Lager: XSmall, Small, Medium, Large, XLarge

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne  feminine, robuste og rustikke kvalitetsjakke, er uovertruffen til livet på landet, – til ridning, arbejde i stalden, haven og til turen med hunde ved skov og strand. En smuk jakke til fritiden.

Den vil bringe dig tør og varm igennem det lange danske efterår, vinteren og foråret med. Den vil holde i årevis, bevare sin pasform og blive din yndlingsjakke. Et gennemført outdoor look!

Sheila’s delight oilskinsjacket er forsynet med en række ekstra faciliteter som inkluderer en fuld foring med Taffeta forede ærmer og Taffeta nederst på jakken indvendig. Den har en 2-vejs kraftig lynlås med overflap forsynet med elokserede messing trykknapper.

Endvidere er jakken forsynet med dobbelt storm flap i halsen, l2 lomme på brystet med kraftigt velcospænde, justerbar ærmespænde, 2 yderligere brystlommer, 2 yderligere hoftesidelommer m. lynlås, kontrast markering m. forstærkning på skulder og ryg, spidsventilations-åbning bag til m. knaplukke, skulder patches, justerbar elastik i livet, m.v.

Fineste håndværksmæssige udførelse i et tidsløst design. Vand – og vindtæt oilskinsjakke i moderne snit, dvs. en kropsnær udførelse.

OUTBACK er et Amerikansk firma der i mere en 40 år har leveret højkvalitets oilskinsbeklædning f.ex. (dusters) frakker, jakker, veste, chaps til ridning, trekking, jagt, fiskeri m.v. Beklædning der mere og mere bliver anvendt til daglig brug og glæde af et publikum der fordrer høj kvalitet, stor brugsværdi og gennemf’ørt design.
OUTBACK er vendenskendt for fremragende materialer, autentisk stil, spændende detailjer og et råt look der sikrer komfort i regn, solskin, blæst, kulde og praktisk brug.
OUTBACK er et absolut markedsførende oilskinsprodukt som igennem de seneste år står som det mest eftertragtede og anekendte oilskinsprodukt.

Yderligere information

Vægt N/A
Farve

Brown Bronce

Størrelse

, , , ,