Royal Paddock Highlander oiljacket. Portman/Cedar (Unisex)

kr. 795,00 inkl. moms

Royal Paddock Oilskinsjakke. Model Deerstalker/Highlander
Normal butikspris:  kr. 1625,-

Klassisk højkvalitets olilskinsjakke fremstillet i tætvævet egyptisk bomuld og voksimprægneret efter de bedste engelske traditioner og gennemforet med klanmønstret bomuldsfoer.
En jakke der holder i 10-20 år. Både i stil og brugskvalitet. Reelt bliver man mere og mere glad for jakken som årene går og den opnår en særegen patina.

Klassisk UNISEX er til damer og herrer. Leveres i flg farver:
Dark Brown (mørkebrun) eller Dark Olive Green (mørk olivengrøn) eller Black (sort)
En skøn jakke til en særdeles konkurrencedygtig pris!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Vi har igen købt en parti af denne klassiske og velfungerende oilskinsjakke i uovertruffen kvalitet fra vor leverandør Portman/Cedar fra West Midlands – England.

Åndbar, flot og velsyet oilskinsjakke i klassisk “Barbour Beauforth” stil med indbygget “action space” dvs. rigelig plads til bevægelse. Fremstillet af erfarne engelske syersker i de bedste materialer og med et skønt ternet klan-foer der matcher til jakkens farve.

Stor gennemgående dobbeltlomme i ryggen m. 2 kraftige lynlåse. Dobbelt, kraftig messinglynlås i front og stormflap i halsen m. trykknapper. 2 store gode sidefrontlommer. 2 håndvarmer skrålommer. Fløjlsforet krave m.stormflap. Ærmer med stormstrik i ærmegab. Udluftningsventil under ærmerne. Leveres med aftagelig hætte.

Original Britisk Country Wear – Made in England. Fremstillet i udsøgt ægyptisk bomuld, kogt i olier/voks, som danner en vandtæt og lufttæt højkvalitets oilskinsjakke. Gedigen kvalite t i en tætvævet udførelse .

Yderligere information

Vægt N/A
Unisex størrelser

, , , , ,

Farve

Black, Dark Olive Green, Olive Brown